Billig overnatning i København

Har du planlagt en weekendtur til København i den nærmeste fremtid, eller overvejer du det, er det væsentligt at finde et sted at overnatte. Mulighederne er mange, og spektret spænder bredt mellem pristunge luksushoteller og hostels og vandrehjem til lavere priser. Her er derfor et par gode tips til, hvordan du finder billig overnatning i København, som netop passer til dine behov.

Et oplagt sted at starte er på internettet. Langt de fleste hoteller, hostels og vandrehjem er efterhånden tilknyttet forskellige booking-sider på internettet. Siderne er gode til at få skabt sig et overblik, og man kan nemt surfe rundt og sammenligne priser og kvaliteter. Derudover er det indimellem muligt at finde tilbud og rabatter gennem de forskellige booking-sider, eller pakkeløsninger hvor eksempelvis transport kan være inkluderet.

Udover internettet kan det være en god ide at forhøre sig hos venner, bekendte eller hos familie om gode eller dårlige oplevelser med overnatning i København. På den måde kan man finde et sted at starte, og med udgangspunkt i anbefalingerne undersøge om stederne passer til ens egne krav og behov. Det kan her være en god ide at holde øje med flere faktorer.

Overnatningsstedets afstand fra København centrum er væsentligt i forhold til, hvordan man skal komme rundt under sit ophold. Ved at overnatte et sted centralt placeret undgår man at bruge tid på transport der ellers kunne undgås. Samtidig er det væsentligt om fornødenheder som sengetøj og håndklæde er på værelserne eller om man selv skal medbringe det. Netop disse ting fylder meget i en baggage, hvorfor det er bekvemmeligt at undgå at skulle medbringe det. Endelig kan man se efter, om morgenmad er inklusiv i overnatningsprisen. Mange steder tilbydes morgenmad på hotellet, og man kan på den måde få en solid start på en dag i storbyen.

Overnat billigt hos en bekendt

En anden mulighed for billig overnatning i København er at overveje, om der er mulighed for at overnatte hos en bekendt i området. På den måde får man samtidig med storbybesøget også aflagt et besøg hos den bekendte. Udover at prisen sandsynligvis vil være væsentlig lavere, hvis ikke lig med nul, kan den bekendte med sikkerhed give gode råd om København.

Kender man ingen, som er bosiddende i København, eller ønsker man blot lidt mere privatliv på sin tur, kan man booke et ophold hos en fremmed i en privat bolig. Flere og flere internetsider kan man finde private hus, lejlighed eller værelsesejere, som udlejer deres hjem i perioder, hvor de selv er bortrejste. Man kan således eksempelvis leje en hel lejlighed med køkken, bad, toilet og soveværelse af en privatperson for et angivet beløb. På den måde kommer man helt ind på københavnerne, og man har mulighed for at vælge mellem mange varianter af overnatningsmuligheder.

Slutteligt er det altid en god ide at være i god tid, hvad enten overnatningen skal foregå på hotel, vandrerhjem (se fx. Danhostel Copenhagen City) eller hos en privat person. På den måde er du sikker på at finde billig overnatning der passer til dine behov.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *