Elsker dine børn at tegne?

Mange børn elsker at tegne, og det er noget mange mennesker gør, mens de er børn.

Er det så ikke en genial ide at forære dem nogle gode farveblyanter i fødselsdags – eller julegave?

Hvad end de kan lide at tegne drager, feer, krig, tegnefilmsfigurer eller familiemedlemmer, er det altså bare sjovest at tegne, når man har et bredt udvalg af farver, man kan tegne med. Og i det hele taget at man har nogle farveblyanter, så der kan komme farver på de tegninger, man tegner.

Det er ikke særlig sjovt at tegne ansigter, dyr eller andre ting, uden at man kan farvelægge det.

Det er altså derfor en rigtig god gaveide til dit barn, barnebarn, niece, nevø eller andre børn, du kender.

Find de rigtige farveblyanter til det enkelte barn

Der findes mange forskellige slags farveblyanter. Nogen er tykke, nogen er tynde. Nogen er runde, andre er trekantede. Nogen er lange, andre er korte.

Der findes altså mange forskellige slags farveblyanter på det danske marked, og det kan være svært at finde ud af, hvilke farveblyanter man skal købe til det barn, man ønsker at give dem til.

Nogen synes, at det er mest behageligt at tegne med lange farveblyanter, fordi de føler, at det er dem, der er rarest at holde omkring. Andre føler, at de har bedre greb om de farveblyanter, der er korte. Nogen kan godt lide at holde om de trekantede farveblyanter, andre kan bedre lide at holde om de runde, der ligger godt i hånden.

Det er en meget individuel ting, hvad man bedst kan lide at tegne med. Det kan derfor være en god ide at tjekke, hvilke farveblyanter barnet allerede har i forvejen, og det kan måske være en god ide at forhøre sig hos barnet, hvilke farveblyanter barnet tegner med i børnehaven eller i skolen. Det er ofte de farveblyanter, barnet godt kan lide at tegne med, fordi det er vant til at bruge dem, når det er i skole eller i børnehave.

Det kan måske også være en god ide at høre barnet, hvad de andre børn tegner med. Det er jo oftest sådan, at børn ikke rigtig har lyst til at skille sig ud, og det er oftest sådan at de fleste børn gerne vil have de farveblyanter, de andre børn tegner med. Det kan være, at det er dem bedstevennen har, der er de mest populære farveblyanter.

Tegn sjove ansigter og mærkelige dyr med detaljer

Har man farveblyanter, er det nemmere at tegne detaljerede tegninger. Det er derfor sjovest at tegne sjove ansigter, mærkelige dyr eller andre ting, hvis man ejer nogle gode farveblyanter.

Nogen børn bruger deres farveblyanter til at tegne portrætter af familiemedlemmer, af venner eller af bekendte. Nogen børn tegner dyr. Nogen børn tegner huse, haver, biler eller andre ting i stil med det. Og andre børn tegner fantasifulde ting som for eksempel drager, feer, alfer, troldmænd, hekse og andre fantasifulde væsener.

Det er alt sammen sjovest at tegne med nogle gode farveblyanter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *