Få høj kvalitet for billige penge

I dagens Danmark hvor vi i større og større grad bliver stresset i vores hverdag, så kan der fra tid til anden godt være brug for en lille smule afspænding. Vi har brug for, at vi ikke bare kører i samme rille dag ud og dag ind og sætter os fast i hverdagen. Vi har fået nok og er måske på kanten til at brænde ud, hvis ikke der sker noget. Alle mennesker har brug for ferie før eller siden og det kan derfor være sundt, hvis man fra tid til anden finder noget andet end lige arbejde at give sig til. Det er dog ikke altid, at pengene rækker til de vilde ferier, så man sparer måske hellere op til noget tid i fremtiden, men det behøver man faktisk ikke. En god ferie behøver nemlig ikke at være dyr, da der også er mange muligheder tæt på Danmark. Bare i København og Amager er det enorme muligheder, som de færreste danskere måske var klar over. Det handler bare om, at man bruger sin fantasi og er klar på nogle oplevelser.

Hvad er et vandrehjem?

En af de bedste steder at spare penge, når man er på farten og er ude at rejse, er at skrue lidt for den luksus, man måske normalt får. Man bliver ikke nødvendigvis gladere af lidt luksus, men bliver bare doven og dvask, så man ikke får nogle nye oplevelser. Her kan et vandrehjem i f.eks. Valby eller Ørestad være et friskt pust, hvor man prøver noget nyt og ikke bare sidder på et hotelværelse hele dagen. Det er en billig form for overnatning, hvor man kommer hinanden ved og ofte sover på stuer i stedet for enkelte værelser. Hvis man har aftjent sin værnepligt, så minder det på en måde om det, men har dog stadig præg af hotelværelser.

Derfor er det billigt

Den største fordel ved at vandrehjem er først og fremmest prisen. Selvfølgelig er der også mange andre fordele såsom et godt fællesskab og muligheder for at møde nye mennesker, men prisen er helt klart det, der tiltrækker de fleste mennesker. Grunden til at det er så billigt er, at man ofte selv står for maden og at man bliver flere mennesker på værelserne, end man normalt gør. Hvis man kun er få mand afsted, så kan man endda risikere at sove på værelse med andre rejsende. Grænseoverskridende, men også spændende!

Vandrehjem er ikke et kompromis

Mange tror, at folk vælger at tage på vandrehjem, fordi de simpelthen ikke har råd til andet. Det er dog fuldstændig forkert, da et vandrehjem bestemt ikke er noget kompromis, men derimod nærmere et specifikt valg, fordi man gerne vil have en bestemt oplevelse. Ved at spare penge på overnatningen, så får man nogle helt andre muligheder i dagtimerne, hvor man godt kan nyde et dyrt måltid mad eller køre langt, for at se en attraktion. Man får altså flere muligheder om dagen, hvis man sparer om natten. Det er en model, der tiltaler mange.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *