Find billigt BC garn

Garn kan købes mange steder i Danmark, både på nettet og i fysiske butikker. Mange bruger garn til strikning, hvor de strikker sokker, trøjer og meget andet. Nogle bruger disse ting til gaver, og andre strikker små lapper som de til sidst sætter sammen til tæpper. Især ældre mennesker strikker tæpper, som de sender til ulande. Der er forskellige varianter af garn, og det er forskelligt hvilket slags garn folk bruger. Der er også forskel på priserne på garnet, det kommer nogle gange an på hvor meget man går op i det man strikker og derudover også kvaliteten.

Mange kan undre sig over hvad garn egentlig er. Det er strenge af tekstile fibre, som kan være eksempelvis uld, silke, hør eller bomuld. Fibrenes egenskaber har betydning for, hvordan garnet bliver når det er færdigt. Det har også betydning for deres behandling i forhold til deres fremstillingsproces’ forskellige etaper – man vælger altså de fibre man bruger ud fra det formål der er med garnet.

BC garn

BC garn er en virksomhed som og sælger garn. Det er et familiefirma, som blev etableret i 1972 under navnet Væveværkstedet i Barrit. I dag er de grossister og derudover udbyder de et klassisk sortiment af rene naturmaterialer BC garn er kendt for deres luksuriøse garn og derudover har de Nordeuropas største sortiment af silke. Virksomheden importerer selv hånd- og maskinstrikkegarn og garn til større og mindre produktion. De udbyder kvaliteter såsom alpaca, cashmere, baby alpaca, mohair, morbærsilke, egyptisk merceriseret uld, bourettesilke, merinould, shetlandsuld, kamgarn og angora.

På internettet findes der utallige muligheder for at købe det helt rette garn og hvis du finder den rette webshop, er det muligt at købe billigt BC garn. Deres mest populære BC garn er Semilla extra Fino, Semilla og Allino. Billigt BC garn fås også i mange forskellige farver som eksempelvis grøn, grå, blå, lyseblå, sort, lilla, lysegrøn, rød, lyserød og orange. Derudover fås garnet også i flere forskellige tykkelser. Der findes også billigt BC garn, som blander farverne lidt. Man kan eksempelvis få en rulle garn for man har blandet farverne rød og orange. Prisen på BC garn på hjemmesiden ligger mellem 31 og 131 kr.

Der er rig mulighed for at købe billigt BC garn på nettet. Som sagt findes der mange forskellige farver og tykkelser, så derfor skulle det være nemt at finde garn til det man gerne vil strikke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *