Guide: Sådan finder du den perfekte anal dildo

Folk er blevet mere eventyrlystne når det kommer til sex, hvilket gør at analsex for de fleste, bestemt ikke er uudforsket territorium. Mange vælger også selv at tage sagen i egen hånd, da dette giver en fuldkommen kontrol over situationen, og det er her at det er vigtigt, at du er afklaret med hvad du egentlig leder efter. Når du skal finde den rette anal dildo, så er det nemlig vigtigt at du tager tre faktorer til overvejelse: form, størrelse og materiale. Det er disse tre faktorers sammenspil, der sørger for at du ender med det rigtige produkt og får en god oplevelse. Ved hjælp af denne guide, kan du hurtigt finde frem til præcis hvilken form, størrelse og type materiale der passer til din smag og behov.

Form

Er det første gang, at du benytter dig af en anal dildo, så kan det være en god idé at starte i de mere simple og små gader, når det handler om formen. Her ville en fuldkommen glat, måske lidt mindre anal dildo være perfekt, idet den er nem at håndtere, uden nogle overraskelser eller besværligheder. Du kan derefter arbejde dig op til noget med en mere “udfordrende” form, såsom riller, der er en form mere oplagt til en med mere erfaring. Her er det også at overveje, om du ønsker en anal dildo, hvis form er realistisk, altså en dildo med en form der simulere dét at have reel analsex.

Størrelse

Det næste du skal tage højde for, når du skal vælge den perfekte anal dildo, er selvfølgelig størrelsen på den. Størrelsen er egentlig det altafgørende for, om din oplevelse bliver behagelig. Vælger du en anal dildo der er for stor i bredden, så kan det skabe både ubehag, og i værste tilfælde forårsage revner eller sprækker i huden, idet huden ikke er vant til så megen udvidelse. Hvis du har erfaringer med analsex, så kan du med stor fordel tage udgangspunkt i dine oplevelser derfra. Kunne du lide det, eller gjorde det ondt? Har du først et reelt udgangspunkt, så bliver det meget nemmere at finde en størrelse, du ved vil give dig nydelse ved brug. Var dine oplevelser med analsex derfor en smule ubehagelige, så er det selvfølgelig oplagt at du vælger en mindre størrelse til din nye anal dildo. Her er længden bestemt også noget der skal tages højde for, da det ikke kun er bredden der varierer i størrelsen. Her kan du igen med stor fordel tage brug af dine erfaringer – og er du ikke erfaren, så er det altid en god idé at starte med en dildo der ikke er meget større end omkredsen af 3 fingre, og en længde på en 10-15 cm.


Materiale

En sidste ting, der er værd at tage højde for, når du skal finde den perfekte anal dildo er materialet. Materialet varierer lige så meget som form og størrelse, hvilket kun gør det nemmere for dig, at finde en dildo produceret i det rette materiale. Her kan du fx få anal dildoer i glas, stål, silikone eller medicinsk plast, alt efter hvilken oplevelse du ønsker at opnå med din anal dildo. I forbindelse med materialet medfølger fleksibiliteten selvfølgelig også. Vælger du en dildo i glas eller stål, så er der ingen fleksibilitet idet materialet er solidt, hvilket betyder en ret ensformig oplevelse, altså hvad man forventer af en simpel anal dildo. Vælger du i stedet en anal dildo i silikone, vil din oplevelse være mere blød og nem ved indførelse, idet silikonen er fleksibel og derved kræver mindre brug af glidecreme. Her er det selvfølgelig også vigtigt at tage højde for latex allergi, da dette kan ruinere hele oplevelsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *