Lad blomster præge din flotte lejlighed i Ålbæk eller Jerup

Vi lever og ånder i et hus, som vi har købt for penge, for netop at leve og ånde i det. Det at bo under et tag, hvor man kan finde sig sikker for vind og vejr, er noget vi som mennesker har udviklet for, at vi kan fremme vores egen eksistens og overlevelse. Det har tydeligvis fungerede, for i disse tider er jordens mest magtfulde dyr. Vi er faktisk kommet så langt, at vi har formået at fjerne os fra den naturlige selektion. For i forhold til andre dyr, så bliver de svageste i samfundet ikke udstødt, tværtimod får de en masse hjælp. I naturlige omstændigheder ville vi som mennesker forsat leve efter Darwins teori, hvor de bedste egnede vil være dem, der overlevede. Vi er nået dertil, hvor vi har delt vores verden ind i lande, der bliver eget af specielle typer af mennesker, der på trods af vores store magt, er blevet påvirket af de omkransende klima, som netop er grunden til, at vi ser så forskellige ude rundt omkring i verdenen. Det er derfor man har postnumre og bynavne såsom Ålbæk og Jerup. Vi har skabt et penge system, hvor man kan bytte papir og ikke eksisterende virtuelle penge til materielle genstande, som vi er overbeviste om, at vi har brug for. Men det er ikke kun samfundsmæssigt, vi adskiller os fra alle andre dyr på planeten, for som et individ, så har man også personlige præferencer og egenskaber. Dette ses for eksempel på den måde, hvor på vi indretter vores lejlighed med tapet og blomster. Og dette er netop også hvorfor vores påklædning og indretning af bolig er så vigtig, for vi har nemlig brug for at udtrykke, hvem vi er, mest af alt så vi ikke forveksles med andre.

Fyld lejligheden i Ålbæk eller Jerup op med Blomster

Så er det der, hvor man ikke helt kan forstå, hvorfra man får disse præferencer. For måde hvor på du udstråler din personlige stil, handler meget om, hvem du har lyst til at være. Dog er dette ikke det eneste, der spiller ind, for også hvad du finder behageligt, vil have en indflydelse på hvordan du vælger at indrette dig. Dette kan for eksempel være ved at fylde lejligheden op med blomster. Blomster er netop en af de ting, som de fleste mennesker finder smukke på den ene eller anden måde. Blandingen af det naturlige, de flotte farver og den smukke duft, gør blomster behagelige og eftertragtede.

Gør din lejlighed til en regnskov med planter og blomster

Med blomster og planter kan man skabe et rum, der både har muligheden for at holde sig inde døre, men altså også muligheden for at føle, at man bliver en del af naturen. Det giver en god kontrast til det ellers meget menneskeskabte hjem, hvis man får en form for plante ind i lejligheden. Det giver et frisk pust, og det skaber på samme tid et langt mere levende hjem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *