Det lille vigtige brud på hverdagen

Der er næsten altid noget at fejre og man må absolut ikke underkende betydningen af en rigtig god fest. Intet giver et bedre brud på hverdagen end en aften eller en dag, hvor gækken bare slåes løs og alt ikke er bare som det plejer. Fester styrker sammenholdet i en gruppe, uanset om det er drejer sig om familie, venner, kolleger eller foreninger. Lige så ufornuftig en fest kan virke, lige så stor grund er der til at afholde en.

Fester kan tage mange former, men selv den enkle slags kræver dog både overblik og god planlægning omkring invitationer, lokale, bespisning, drikkevarer, pynt, musik, underholdning og andre ikke ubetydelige detaljer. Mange har lysten til at holde en fest, men overskuddet til rent faktisk at gøre det, udebliver tit og det er synd og skam.

Heldigvis findes der kompetente folk, der har gjort det til deres erhverv at arrangere fester for andre og dem bør man kontakte, hvis man trænger til vejledning, in puts og assistance, for de ved om nogen, hvordan man afholder en rigtig fest både for få og for mange glade gæster.

En festarrangør skaber uforglemmelige oplevelser

I sidste weekend fik en lille smedevirksomhed i Høng en stor oplevelse og det gjorde en større fabrik i Sorø også. Det var et par hektiske dage for den samme festarrangør, der havde mange bolde i luften på en gang. Begge virksomheder have nemlig valgt at få hjælp til at planlægge og gennemføre deres fester. I Høng fejrede man virksomhedens jubilæum, alle koner og kærester var indbudt til lækker middag og underholdning med en stand up komiker. Bagefter var der cocktailbar og et danseband. Fabrikken i Sorø ville gerne belønne deres medarbejdere for at have taget en ekstra tørn i en lidt for travl periode. De blev afhentet af busser foran fabrikken sidst på eftermiddagen lørdag og kørt til en lade lidt væk, hvor der var pyntet op til det helt store cowboy gilde, med grill, fadøl, rodeo tyr, hesteridning, line dance instruktør og et live country band.

Begge fester blev ganske særlige på hver sin måde og allervigtigst, begge virksomheder fik lige den fest som deres vildeste fantasi havde drømt om. Mandag morgen gik snakken løs blandt de ansatte begge steder om alt hvad der var sket i weekenden, stemningen var munter og et nyt og tydeligt overskud og sammenhold var opstået i det festlige lag.

Lad en festarrangør hjælpe eller stå for det hele

Gør som i Sorø og Høng, prøv at få en kreativ festarrangør på banen til den næste fest. En festarrangør har i den grad fingeren på pulsen og ved lige hvad der gør sig i forskellige grupper, det kan give et lidt utraditionelt twist på arrangementet, der medvirker til at det ikke ryger i glemmebogen foreløbig.

En festarrangør kan stå for alt, helt ned i den mindste detalje, men der kan også laves en aftale, hvor han eller hun sørger for delelemter til festen, som f.eks. booking af bands og leje af service.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *