Regnskabsservice Guide

Regnskabsservice kan være nødvendigt for mange firmaer. Hvis mindre firmaer har problemer med regnskabet, kan de ansætte en revisor til arbejdet. En revisor kan hjælpe med mange forskellige økonomiske opgaver. Det er alt fra rådgivning til opstart, til fuldtidsansættelse hos store firmaer.

Mindre firmaer og selvstændige har ikke altid revisor hjælp, men det kan være en god idé. Lån i banken, bogføring osv. kan være mere komplekst, end man lige tror. Langt de fleste revisorer, er velegnede, til at rådgive, og optimere virksomheder. For at rede sig ud af økonomisk uoverskuelighed, er en revisor vejen frem. Der er flere forskellige niveauer er revision, nogen revisorer er ufaglærte, andre har en mellemlang uddannelse. Hvis man har et lille budget, er en ufaglært revisor helt udmærket. Det er selvfølge lidt mere sikkert, at ansætte en uddannet, men det har også stor betydning for prisen. Dog kræves der en autoriseret revisor i firmaer med aktier.

Bestilling af revisor

Der findes både revisor firmaer, og selvstændige revisorer. Der er fordele og ulemper ved begge dele. Det er ikke sådan, at en af dele er bedre kvalificeret til arbejdet, men passer til forskellige behov. Hos revisorfirmaer er der en større tryghed, og flere forskellige muligheder for revision. Et revisorfirma fungerer, på den måde, at man oplyser sine forhold til dem. Derefter finder de en revisor, som passer godt til jobbet. Der er en prisramme for revision, modsat er selvstændige som kan være meget yderliggående, rent prismæssigt. Selvstændige revisorer er mere lokale, og nok også mere fleksible. Der er et optagelseskrav i revisorfirmaer, så der er en garanteret kvalitet på arbejdet. Det er der ikke hos selvstændige, så mindre garanti hos dem. Hermed ikke sagt, at selvstændige revisorer er dårlige, de gør som regel arbejdet mindst ligeså godt som andre, da det er altafgørende, hvor mange tilfredse kunder de har.

Hvad kan hjælpe mig?

Regnskabsservice er godt, hvis der er økonomiske problemer i virksomheden. I mindre firmaer og hos selvstændige, er det tit den overordnede, som styrer regnskabet, men det er ikke altid den bedste løsning. Det er selvfølgelig godt, at chefen har et godt indblik i økonomien, men det er også godt, at han udøver sin profession, frem for at styre økonomien. Regnskabsservice kan hjælpe, hvis der er nogen uklarheder ved f.eks. momsindberetning. I forhold til banken, er det også godt, at der er en revisor inde over økonomien. Det skaber en tryghed hos banken, og giver bedre muligheder for lån.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *