En behandling med Invisalign giver dig et helt nyt smil

Der er overraskende mange af os, der går med et tandsæt, vi ikke er tilfredse med. Det kan være, at enkelte af tænderne sidder forkert, eller det kan være, at man bare synes at alle ens tænder er for skæve. Det er ikke alle, der får en børnebehandling med tandbøjle, når de er yngre, og det kan der være flere årsager til. For mange gælder det dog, at de er flove over at skulle gå med en synlig bøjle, så alle andre kan se, at man er ved at få rettet tænder. Det er dog helt normalt, og nu kan du få rettet dine tænder på en helt usynlig måde, der ikke generer.

Denne behandlingsmåde kaldes Invisalign, og den kan blandt andet fås i København hos Tandlægerne på Frederiksberg. Invisalign er en behandling med en usynligbøjle, der sidder på siden af tænderne, og så er den lavet af plastik. Af disse grunde er den meget svær at se, og derudover generer den heller ikke i munden. Så hvis man synes, at ens tænder godt kunne trænge til at blive rettet, så er en behandling med Invisalign vejen frem. Herunder kan du læse meget mere om behandlingen.

Ikke alle kan få en behandling med Invisalign

Når man skal gennem denne behandling, så skal man først og fremmest til en forundersøgelse. Dette skyldes, at det ikke er alle tandsæt, der kan blive rettet med denne type af behandling. Derfor er tandlægerne i København meget opmærksomme på at give dig en grundig behandling. De fleste kan dog sagtens gennemgå behandlingen, og denne forundersøgelse er helt gratis og tager kun 15 minutter.

Når man har været igennem den første behandling, vil man blive introduceret til det fremtidige forløb. Her vil man få at vide, hvor lang tid behandlingen kommer til at tage, og hvor mange skinner, man skal bruge. Ens tænder bliver skannet i et computerprogram, der kan analysere hele tandsættet. Efterfølgende sendes resultaterne videre til USA, hvor de i et laboratorium bliver bearbejdet. Senere modtager man så de skinner, man skal bruge samt en introduktionsvideo, der kan guide en gennem hele forløbet.

I løbet af behandlingen med Invisalign vil man også jævnligt skulle til et tjek hos tandlægen. På den måde er alle sikre på, at det hele går, som det skal.

Behandlingen varierer fra tandsæt til tandsæt

Da det ikke er alle, der kan modtage behandlingen, og da det ikke er alle tænder, der tager lige lang tid at rette, er der forskel på behandlingens tidsforløb. Den normale behandling tager dog mellem 9 og 15 måneder, så det er alt i alt et relativt kort forløb. Derudover er det også forskelligt, hvor mange skinner man skal bære under forløbet. Nogle skal bære 12, hvor andre skal igennem 48 skinner. Det skal forstås på den måde, at man løbende skifter skinnerne ud med nogle nye, der er designet efter forløbet, og hvordan tænderne former sig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *