Indbrudsskader kan blive meget dyre

Når man har indbrud, er det ikke en behagelig situation, for der er mennesker der har været inde i ens hus, og man har på ingen måde budt dem velkommen. Det er også en situation der er mange, der ikke ved hvordan de skal håndtere, for heldigvis er det ikke så tit det sker. Det er dog ganske nødvendigt, at du ved hvad du skal gøre, hvis du kommer hjem til et hus der er rodet igennem, og hvor der er nogle af dine ting der måske er væk. Det første du skal gøre – eller måske netop ikke skal gøre – er, at du skal holde dig fra at røre noget. Du skal lade være med at røre noget som helst eller flytte rundt på noget, og med det samme ringe til politiet. Så kommer de, og hjælper dig lidt videre.

Normalt vil politiet så forsøge at finde ud af, hvor tyvene er kommet ind, og hvordan de ellers har opført sig, og på den måde kan det være, at de kan kæde dette indbrud sammen med nogle andre, og måske endda få tingene tilbage til dig. Når de så er taget hjem, skal du selv finde ud af hvad du skal gøre, og en af de ting der kan være en god ide er, at tage billeder af hele huset, så du kan sende det til forsikringen, og vise dem hvordan tingene ser ud, hvis der skulle opstå nogle spørgsmål. Når du har gjort det, skal du bare begynde at rydde op, og finde ud af hvad der er taget. Tit vil det bare være smykker og penge, men andre gange er det stort set alt hvad der ikke er boltet fast, og så er det noget af en opgave at finde ud af hvad der er væk.

Læs mere her, hvad du kan gøre ved dine indbrudsskader.

Flere slags skader

Et indbrud efterlader sig også flere slags skader, og den ene slags er den der lige er blevet omtalt, hvor der er nogle ting der bliver snuppet, som man skal have fundet ud af hvad er, så man kan få penge fra forsikringen. Den anden slags er den slags der er sket på huset, hvor de har ødelagt noget. Det kan være, der er et vindue der har måttet lade livet, eller måske er det en dør. Under alle omstændigheder kan du ikke sikre dig fra hverken indbrud eller kulde på samme måde som før, før du har fået en håndværker ud, og fået ham til at ordne skaderne igen. Dette kan også være ganske dyrt, men det er meget nødvendigt, og derfor gælder det selvfølgelig om, om du kan få forsikringen til at betale, men uanset hvad er reparationen nødvendig.

En af de ting du i hvert fald ikke må være i tvivl om er, at det sker alle steder. Om du bor i Odense S, Odense eller et helt andet sted i landet gør ingen forskel, for selvom der er forskellige sandsynligheder for indbud, så kan det sker overalt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *