Er dit haveprojekt for uoverskueligt?

Måske er du ved at få bygget en nyt hus, eller måske har du lige fået bygget et nyt hus, og det eneste du mangler er at få styr på det, der gerne skulle blive din nye have.

Måske har husbyggeriet trukket ud, og du føler, at du står over for et ret uoverskuelig projekt – nemlig at få styr på haven.

Det kan også være, at haveområdet ikke lige er din spidskompetence.

Det kan være, at der i din have står et træ, som du har været træt af i mange år, og som du derfor ønsker fjernet, eller det kan være, at du har noget uønsket beplantning, som du gerne vil have væk fra din have.

Hvis du står over for et haveprojekt, som du finder uoverskueligt, kan det være en god ide at søge hjælp hos en anlægsgartner.

Hvis du står over for en belægningsopgave

Måske har du i lang tid drømt om at få lavet en sti af fliser igennem din have, måske drømmer du om at få lavet en trappe i din niveauopdelte have, eller måske drømmer du om at få lavet en helt anden belægningsopgave. Hvis man ikke lige har flair for sådanne typer af opgaver, kan det måske virke lidt uoverskueligt at få ordnet den opgave, og måske ender det med at være en opgave, du bliver ved med at udskyde.

I stedet for at udskyde opgaven eller at bruge en masse energi på at tage sig sammen til opgaven uden at vide, om resultatet bliver godt, kan du alternativt søge hjælp hos en anlægsgartner.

Hvis du eksempelvis bor i Sønderborg, kan du finde en anlægsgartner, der kan komme ud til dig og ordne den belægningsopgave, du ønsker at få lavet.

Find din anlægsgartner på denne hjemmeside.

Har du lige fået bygget et hus?

Måske har du lige fået bygget et hus, og du synes, at det er uoverskueligt at skulle lave haven. Måske har du nogle helt klare ønsker om, hvordan din nye have skal se ud, og måske har du en masse tanker og billeder af det hele i hovedet, som du synes er svære at få realiseret. Hvis det er tilfældet, er der masser af hjælp at hente hos en anlægsgartner.

Måske ønsker du at få sået græs i hele haven, måske ønsker du at få anlagt nogle fine bede, eller måske ønsker du at få sået en hæk rundet om dit hus.

Find en anlægsgartner i nærheden af, hvor du bor.

Hvis du eksempelvis bor i Sønderborg så kontakt en anlægsgartner i nærheden af dig og hør, hvordan de kan hjælpe dig med at få realiseret dine havedrømme.

Er dit store træ i haven generende?

Måske stillede du dig bare tilfreds med den have, der fulgte med det hus, du engang købte. Men måske har du i årenes løb fundet ud af, at det store træ i haven generer dig.

Måske skygger det, så du ikke har sol i haven, eller måske synes du bare, at det er grimt.

Hvis du ikke føler, at du selv er i stand til at fælde det, kan du søge hjælp hos en anlægsgartner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *