Har du brug for et eftersyn af dit hus?

Det kan være en god ide at få foretaget et hus eftersyn hvor dit hus bliver gået igennem så du kan se om der er penge at spare ved måske at få det efterisoleret.

Der er penge at spare ved at give dit hus et eftersyn

Hvis du bor i et ældre hus er der masser af muligheder for at spare hvis du giver dig hus et eftersyn. Det kan for eksempel være at dit hus trænger til en energi renovering. Det kan umiddelbart virke som en større udgift at få dit hus isoleret men det er en udgift der hurtigt er tjent ind igen ved at du sparer en masse penge til opvarmning og strøm.

Huseftersyn til alle

Det er ikke kun hvis bor i en ældre bolig at du kan bestille et hus eftersyn, du kan også bestille et huseftersyn hvis du står for at skulle flytte og har brug for en tilstandsrapport i forbindelse med et salg af din bolig. Det er trygt og sikkert at bestille et huseftersyn da vores sagkyndige rådgivere er de bedste på markedet og giver en rigtig god kvalitet. Vi er landsdækkende og det er lige meget hvor henne i landet du bor vi skal nok komme ud til dig og give dig et godt tilbud.

Ligeledes betjener vi både private og erhvervskunder og vi energimærker alle størrelser af ejendomme. Med et energimærke har du mulighed for at energirenovere dit hus, dette betyder at du kan vælge at få skiftet vinduerne ud, efterisoleret eller få skiftet taget ud og derved sparer en masse penge til varme og energi og samtidig får du et meget bedre indeklima i din bolig.

Når du bestiller et huseftersyn sikrer vi at der er en god dialog imellem dig og os, og vi er meget fleksible, den gode dialog mellem virksomheden og kunden er med til at sikre at arbejdet bliver udført på en måde der er til største tilfredshed for dig og os. Og siden to opgaver aldrig er ens, tager vi altid udgangspunkt i din unikke situation. Men samtidig sørger vi for at priserne på alle opgaver altid er ens, og kører med en flad fast pris lige meget hvor stor din ejendom er. Der er således ikke nogle ubehagelige overraskelser, og vi kommer ud til dig lige meget hvorhenne i landet du bor.

Vores konsulenter er certificerede og blandt de beds uddannede på markedet så ved os er du i gode hænder og vi sørger for den gode dialog fra start til slut så du ikke skal bekymre dig om noget og bare kan derved bare nøjes med at tage stilling til den rapport vores huseftersyn munder ud i. Altså om hvorvidt du mener dit hus tænger til en renovering eller ej, og om hvorvidt er der ellers er fejl og mangler på dig hus der skal udbedres dette gælder ligeledes hvis du står for at skulle købe et nyt hus så kan vi også hjælpe dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *